Bali Privetransport

De site om uw privetransport in Bali te regelen

Recensies

14 mei 2016, Nicole Lubbers:

Prima Service, nette chauffeur en erg leuk met de kids. Wij hebben er behoorlijk veel gebruik van gemaakt, doordat de chauffeur precies wist te vertellen wat leuk was en goed te doen was met kinderen zijn wij op de mooiste plekken terecht gekomen.  Helaas moest ik naar de tandarts maar ook dat wist de chauffeur ons precies uit te leggen, heeft ons er naartoe gebracht en heeft al die tijd netjes op ons gewacht, omdat we niet wisten hoe lang het zou gaan duren. Chauffeur is correct en dringt zich niet op, wat ik erg kan waarderen ik kan het iedereen aanraden.

5 en 7 Februari 2017, Eric en Gerda Straalman:

Betrouwbaar en Individueel. Tijdens onze vakantie in Bali hebben we twee dagen gebruik gemaakt van Bali Privetransport. Alles was snel geregeld, en werden we op tijd bij ons hotel opgehaald. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt, werd de route bepaald en gingen we op pad. De auto was netjes en onze driver Made had een aangename rijstijl. Een echte aanrader!

10 juni 2017, Maarten Doornik:

"Super service, gewoon krijgen dat wat je vraagt: vervoer waar je naar toe wilt, zonder poespas, visits bij een kennis met een winkel of bijkomende kosten. Chauffeur spreekt goed engels, auto is in perfecte staat. Aanrader voor iedereen die zonder gedoe op Bali wil reizen!"

13 juli 2017, Eunice Huisden:

"Ik heb tijdens mijn vakantie diverse keren gebruikt gemaakt van een driver via Baliprivetransport. In eerste instantie voor een airport pickup. Mijn driver Made stond netjes te wachten bij de uitgang van het vliegveld met een bordje met mijn naam erop en bracht me naar mijn hotel. Daarna heb ik enkele dagtripjes gedaan met Made. Je spreekt met hem af op een bepaald tijdstip. Made was dan altijd te vroeg, dat is fijn want dan hoef je zelf niet onnodig te wachten. Alles wordt met de bestuurder direct afgerekend zonder tussenkomst van Baliprivetransport. Daarom is alles erg flexibel in de afspraken die je maakt met de driver. "

20 september 2017, Constance Esser:

"Fijne ongecompliceerde manier om Bali te verkennen. Zeer vriendelijke en professionele driver die gebaseerd op onze wensen en zijn suggesties ons Bali heeft laten ervaren. Mede hierdoor hebben wij een fantastische vakantie gehad."

3 oktober 2017, Etienne Koning:

"Prima. De vooraf gekregen documentatie over Ubud en de bezienswaardigheden hebben ons genoeg ideeën gegeven voor onze vakantie in Bali.
Ik heb geen negatieve punten.  Dank jullie wel voor het in contact brengen met de taxichauffeur in Bali (genaamd Made)."

24 oktober 2017, Reshma Soenessardien:

"Fijne service. Super chauffeur. Was de eerste vakantie van onze kleuters. Hebben genoten en hebben inmiddels ook het Bali virus. 😉"

17 juli 2018, Helga Jurgens:

"Fijne service en vriendelijke chauffeur. Geen gedoe van te voren omdat de kosten al bepaald zijn, dus je weet precies waar je aan toe bent. Zeker aan te raden!"

1 september 2018, Maaike Schouten:

"Wat een fijne manier van reizen op Bali!!
Goed geprijsd (vooraf is de prijs bekend) je betaald ter plaatse en heel flexibel. Made was een prima chauffeur.
We hadden vooraf een aantal routes doorgegeven met stops onderweg en ter plaatse nog 3 dagen extra bij gedaan om excursies te maken. Echt ideaal!! "

19 oktober 2018, Shahnaz Abdoella:

"Zeer goede ervaring met Baliprivetransport. Pas op Bali contact opgenomen met Marko en kreeg zeer snel een reactie terug. We hoefden alleen door te geven waar we naar toe wilden gaan en de route werd voor ons uitgestippeld. De chauffeur was zeer vriendelijk en hield rekening met onze wensen. Na de tour nam Marko contact met ons op om te vragen of alles naar wens ging. Ik heb inmiddels Baliprivetransport aangeraden bij meerdere mensen."

14 juni 2019, Monique Davelaar:

"Mede dankzij jullie hulp is onze reis onvergetelijk geworden(en de vakantie is nog niet om) . Bedankt voor de leuke tips en het meedenken om mooie trips te maken om Bali te ontdekken . We hadden een leuke en aardige driver ,Made! Bedankt voor alles. We hebben een mooi beeld ban Bali gekregen"

16 februari 2024, Marcel Penners:

We hadden vanaf Java  alleen een weekendje Bali geboekt we. Alles was super geregeld door Made! Hebben een top weekend gehad!