Bali Privetransport

De site om uw privetransport in Bali te regelen

Partners

Om een totaalbeeld te krijgen van Bali vinden wij het ook belangrijk om andere partijen te noemen om uw verblijf op Bali compleet te maken.

Inner Wellness Travel

Op een bijzondere manier Yoga beleven in Bali? Dat kan via Inner Wellness Travel. Voor meer informatie zie de webiste: www.innerwellnesstravel.com. Voor een totaal beleving van innerlijke verrijking is deze organiatie in staat om uw dromen realiteit te laten worden.

 

Indonesiereizen op maat 

Indonesië reizen op maat is sinds 2012 actief en wordt in Nederland gerund. Wij hebben een team van zeer ervaren Indonesische lokale gidsen en chauffeurs. Transport wordt ook lokaal geboekt. Verreweg het merendeel van de reissom wordt lokaal besteed, dus wij proberen de lokale economie en de mensen zoveel mogelijk te ondersteunen. Voor meer informatie kijk dan op de site www.indonesiereizenopmaat.nl

 

Gemello Bali Villa

Gemello Bali Villa heeft gratis fietsen, een tuin, een terras, en biedt accommodatie in Keramas met gratis WiFi en uitzicht op het zwembad. Deze villa biedt gratis prive parkeren en een 24-uursreceptie. Deze villa is voorzien van 3 slaapkamers, een keuken met een minibar en een magnetron, een flatscreen-tv, een zithoek en 4 badkamers met een douche. Handdoeken en beddengoed worden bij de villa verstrekt. Je kunt in de buurt fietsen. Saba Beach ligt op 2 km van de villa, en Keramas Beach ligt 2,7 km verderop.

Voor meer informatie klik op de hyperlink: Gemello Bali Villa  

 

Reisvormen

Reisvormen.nl is een travel website met uitgebreide reisinformatie over alle bestemmingen die Ilya Houben in de loop der jaren bezocht heeft. Zij beschrijft landen en de hoogtepunten binnen de landen op de manier waarop zij (en haar gezin) ze hebben ervaren; met veel eigen foto's en video's. Naast informatie over de diverse attracties vind je hier ook informatie over de verschillende manieren waarop je naar en door de landen kunt reizen; en op welke wijze je dit zelf kunt organiseren (of laten organiseren door de diverse Nederlandse reisbureaus). Voor de website, ga je naar www.reisvormen.nl

Bali Tonight

Al hoewel overdag in Bali genoeg bezienswaardigheden zijn, gebeurt er ook genoeg in het nachtleven. Wij hebben contact met Bali Tonight, zij hebben een mooie facebookpagina: www.facebook.com/official.balitonight/ . Op deze pagina wordt iedereen op de hoogte gehouden wat waar staat te gebeuren en waar je zou moeten zijn. Achteraf kan je dan foto's terugzien die gemaakt zijn.