Bali Privetransport

De site om uw privetransport in Bali te regelen

Hoe werkt het

Het werkt simpel. U geeft via het invulformulier aan wat u wenst. De diensten bestaan uit pickup and drop, 2 uur service, 8 uur service en airport pickup. Natuurlijk zijn er ook andere opties mogelijk.

De kosten hiervoor zijn:

Pickup and drop = 250.000 roepia (in Denpasar, Kuta, Sanur, Seminyak, Nusa Dua en Canggu)*

2 uur service = 300.000 roepia

8 uur service = 800.000 roepia

Airport pickup = 300.000 roepia (in Denpasar, Kuta, Sanur, Seminyak, Nusa Dua en Canggu)*

* natuurlijk kan dat ook naar andere plaatsen, dit gebeurt op aanvraag

Airport pickup = 350.000 roepia in Ubud,


Per uur extra betaalt u 50.000 roepia aan de chauffeur.

De prijzen zijn inclusief brandstof, eventuele tolgelden en parkeergelden. Geen gedoe, alles is inclusief. De uitzonderingen hierop zijn natuurlijk excursie- en entreegelden.

Deze kosten worden achteraf direct afgerekend met de bestuurder van de auto. Eventuele vervolg trips kunt u rechtstreeks met de bestuurder regelen zonder tussenkomst van ons. Wij regelen alleen de eerste contacten en de eerste boeking. Wij doen dit om het voor u zo flexibel mogelijk te maken. Het is uw tijd op Bali en deze moet goed besteed worden. Mocht het zo zijn dat het vervoer langer is dan de afgesproken tijd, dan is het geen probleem en u betaalt u per uur de extra kosten.

Wanneer u een dagje met de privechauffeur op pad wilt dan kunt u aangeven waar u naar toe wilt; de chauffeur geeft u dan het verdere advies hoe u uw dag kunt indelen op basis van uw persoonlijke wensen. Natuurlijk kunt u tussendoor ook lunchen, de chauffeur brengt u dan naar een restaurant gebaseerd op uw wensen, de tijd in het restaurant gaat dan natuurlijk wel af van de doorlooptijd.

Voor dagtochten kunt u de volgende interactieve kaart gebruiken ter inspiratie: http://arcg.is/2bY1VRE

Als u naar Bali gaat, stuur dan via het invulformuler uw naamgegevens, uw vluchtnummer met aankomsttijd of de plek waar u wilt worden opghaald met tijdstip. We bevestigen dan per mail uw aanvraag en wij gaan op zoek via onze agent op Bali naar uw bestuurder. Ook is het mogelijk om extra wensen op te geven, zoals bijvoorbeeld een bootovertocht naar een ander eiland. In dat geval treft u in onze antwoordmail de betaalgegevens aan om het geld aan ons over te maken; na ontvangst zullen wij tot actie overgaan. U krijgt doorgaans binnen 3 dagen een bericht.

Voor de goede orde, de betalingen aan de de chauffeur wordt niet via dezs site geregeld. Per rit betaalt u zelf achteraf rechtstreeks aan de chauffeur.

Om een inzicht te krijgen in bovenstaande prijzen kan de volgende link gebruikt worden om het geld naar euro's om te rekenen: www.geldwisselt.nl/land/indonesie/