Partners

Om een totaalbeeld te krijgen van Bali vinden wij het ook belangrijk om andere partijen te noemen om uw verblijf op Bali compleet te maken.

Inner Wellness Travel

Op een bijzondere manier Yoga beleven in Bali? Dat kan via Inner Wellness Travel. Voor meer informatie zie de webiste: www.innerwellnesstravel.com . Voor een totaal beleving van innerlijke verrijking is deze organiatie in staat om uw dromen realiteit te laten worden.

Rachman Reizen

Rachman Reizen begeleidt reizigers al 25 jaar op hun ontdekkingstocht in Indonesie. Rachman is een lokale reisagent uit Bogor in Java. Hoewel zij ook in Bogor geregistreerd zijn via een notaris, wordt Rachman reizen gerund vanuit Nederland. Zij focussen zich op groepen van 2 tot max. 10 personen, die een individuele rondreis willen maken. Als u uw Bali reis wil combineren met Java of Sumatra, dan kunt u goed terecht bij www.rachmanreizen.nl

Reisvormen

Reisvormen.nl is een travel website met uitgebreide reisinformatie over alle bestemmingen die Ilya Houben in de loop der jaren bezocht heeft. Zij beschrijft landen en de hoogtepunten binnen de landen op de manier waarop zij (en haar gezin) ze hebben ervaren; met veel eigen foto's en video's. Naast informatie over de diverse attracties vind je hier ook informatie over de verschillende manieren waarop je naar en door de landen kunt reizen; en op welke wijze je dit zelf kunt organiseren (of laten organiseren door de diverse Nederlandse reisbureaus). Voor de website, ga je naar www.reisvormen.nl

Bali Tonight

Al hoewel overdag in Bali genoeg bezienswaardigheden zijn, gebeurt er ook genoeg in het nachtleven. Wij hebben contact met Bali Tonight, zij hebben een mooie facebookpagina: www.facebook.com/official.balitonight/ . Op deze pagina wordt iedereen op de hoogte gehouden wat waar staat te gebeuren en waar je zou moeten zijn. Achteraf kan je dan foto's terugzien die gemaakt zijn.